DRAPERII-PERDELE-ACCESORII
Echipa noastra va ofera diverse variante profesioniste in alegerea modelelor de perdele, draperii, sisteme de prindere, accesorii si obiecte decorative, precum si propuneri de confectionare si asortare tinand cont de preferintele si ambientul dumneavoastra. Dupa alegerea materialelor in showroom, putem veni cu mostrele la dumneavoastra pentru a le asorta in ambient.

Efectuarea masuratorilor se face intotdeauna in prezenta unui designer care va va propune cele mai bune solutii pentru sisteme de prindere (galerii metal sau lemn, gama diversificata de sine de aluminiu, storuri, panouri japoneze, sine velcro, rulouri etc.) De asemenea, va indrumam in alegerea materialelor de perdele si draperii si accesorii pentru acestea. Putem veni la domiciliul dumneavoastra pentru efectuarea masuratorilor si pentru a va propune cele mai bune solutii de amenajare (cu mostre de materiale pentru a le incadra in ambient).Atelierul nostru se evidentiaza prin executia impecabila datorata atentiei la detalii, acuratetei lucrului, rapiditatii si seriozitatii.


Toate acestea se regasesc intr-o gama larga de produse, cum sunt: perdele, draperii, cuverturi, fete perna decorative, fete masa, naproane, runnere, mantovane, ambrazii, storuri, panouri japoneze, perdele venetiene etc

ZAFFIRO DESIGN nu este pur şi simplu o companie care cumpără şi vindeperdele şi draperii, este mai mult de atît. Clientul nostru devine parte a familiei ZAFFIRO DESIGN, suntem cu el de la început şi pînă la capăt, prestînd toată gama de servicii de care are nevoie:

1.Consultanţă;

2.Masuratori;

3.Croitorie;

4.Montare;
5.Mentenanţă (reparaţia şi curăţarea draperiilor);